Deelnemersinformatie

De uitslagen

Bekijk hier de uitslagen van de Survivalrun Harreveld 2022.

Startlijsten

De startlijsten staan online! Bekijk ze hier.

Parcours

De plattegrond met de hinderinessenlegenda.

ParcoursSSH

Betreding van het parcours

Wij zijn voor de organisatie van de run mede afhankelijk van de medewerking van landeigenaren. Om deze samenwerking ook naar de toekomst te behouden, is het niet toegestaan om zonder toestemming van het bestuur voor de run op het parcours te lopen. Wij rekenen op je begrip en medewerking. Mochten wij je betrappen op voorlopen van de wedstrijd zonder toestemming, dan zullen wij als wedstrijdorganisatie overgaan tot diskwalificatie.

Waar moet ik zijn in Harreveld?
De start/finish is op het Kerkplein in Harreveld. Bij zonnig weer, ligt dit plein in de schaduw van de kerktoren, kan dus niet missen. Hier staan ook de tenten waar het de hele dag gebeurd, van ophalen startshirts tot de afterparty na afloop van de run. Omkleden kan op het KSH terrein bij de voetbalvelden, dit staat middels  borden aangegeven en kan dus ook niet missen.

Parkeergelegenheid
Op 19 juni worden er verschillende verkeersmaatregelen getroffen in Harreveld. Onder andere gelden in verschillende straten binnen de bebouwde kom een inrij- en/of parkeerverbod. Wij verzoeken je op de aangewezen parkeerplaatsen te parkeren.
Wij hebben de politie gevraagd handhavend op te treden wanneer de verkeersmaatregelen worden genegeerd, dit om ook in Harreveld draagvlak voor onze Survivalrun te houden bij de inwoners.

Melden en afhalen wedstrijdshirt
Vanaf 8.00 uur kun je je melden bij KSH sportterein 't Hach voor de wedstrijdshirts. Vergeet niet van te voren op onze website het startnummer op te zoeken! Dit bespoedigt een snellere afwikkeling van de shirt-uitgifte.

Kleedruimte
De kleedgelegenheid is bij KSH te Harreveld, deze bevindt zich op loopafstand van het start/finish terrein. 
Er zijn kleedkamers voor dames en heren. We willen je vragen de juiste kleedkamer aan te houden.

Na het omkleden kun je je spullen bij de tassengarderobe op het start/finish terrein afgeven.
Het is géén bewaakte garderobe en we verzoeken derhalve ook om geen waardevolle spullen achter te laten. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan je eigendommen.

Melden Startvak
Start en finish is in/bij de tent op het kerkplein (bij de kerk). Zorg dat je je op tijd meldt in het startvak. De ingang van het startvak is via de de bouwhekken. Om te zorgen voor een reglementair verloop van de wedstrijd(en), wordt iedere deelnemer hier op een startlijst afgevinkt. Als je niet afgevinkt bent op deze lijst volgt automatisch diskwalificatie. Voorkom een teleurstelling achteraf, zorg dus dat je van te voren afgevinkt bent!

Let op!
De Harreveldse Survivalrun heeft een onverharde ondergrond. Hierbij moet je denken aan akkers, velden en bossen.
Daarnaast dient de instructies van de jury altijd opgevolgd te worden (veiligheidsmaatergel).
Denk bij warm weer aan je kledingkeuze, houdt er echter wel rekeningen mee dat teken en processierupsen aanwezig zijn en dat je je na de wedstrijd laat controleren.

Gedrag tijdens de run
Geef je geen gehoor aan het verzoek om een hindernis opnieuw te nemen en/of loop je gewoon door, dan zal dit aan het rayonhoofd gemeld worden en volgt diskwalificatie. Diskwalificatie zal eveneens volgen bij onsportief of onbehoorlijk gedrag van de deelnemer richting de posten of andere deelnemers. Bedenk, de vrijwilligers staan daar speciaal voor jou, zonder deze vrijwilligers géén Survivalrun.
Neem je wat te eten mee voor onderweg, bijvoorbeeld een banaan of een gelletje? Neem dan ook het afval mee en laat dit niet in de vrije natuur achter. Je kunt het kwijt bij een verversingspost of geef het aan de vrijwilligers die bij een hindernis staan.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is rond 15.00 uur op het kerkplein bij de start/finish. Er wordt weer gezorgd voor muziek ter afsluiting van deze survivalrundag. Voor alle wedstrijd categorieën hebben we prijzen, voor de recreanten zal er GEEN prijsuitreiking zijn.

Wij als organisatie kunnen het zeer waarderen dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking wanneer je in de prijzen gevallen bent.
Wanneer niet aanwezig vervalt de prijs aan de organisatie en zal deze niet worden nagestuurd.

Eten en drinken
Bij start/finish is er in en om de tent gelegenheid om wat te eten en te drinken. Voor drankconsumpties geldt de gehele dag dat hiervoor in de tent alleen per munt betaald kan worden. Deze zijn ook in de tent te verkrijgen. Hier zijn ze op dezelfde avond ook weer inwisselbaar voor geld. Ook voor de hartige hap op het Survivalrunplein geldt dat hier met munten betaald kan worden.

Kledingadviezen
Gebruik geen tape om de broekspijpen af te sluiten in verband met het afknellen van bloedvaten.
Draag strakke nylon/lycra kleding, eventueel thermo-ondergoed eronder als het koud wordt.
Draag altijd sokken in verband met de schurende werking van zand en water.
Ga voor strak zittende schoenen met terreinprofiel.
Haal je veters strak aan. Leg het liefst een dubbele knoop in de veters.
Schoenen met spikes zijn niet toegestaan.

Voedingstips
We raden je aan om een paar dagen voor de run veel koolhydraatrijk voedsel te eten zoals pasta’s en bananen. Weinig eiwitten en vetten zoals vlees. Veel drinken is verstandig om een reserve-capaciteit op te bouwen. Gewoon drinkwater is het beste. Gebruik de laatste maaltijd minimaal twee uur voor aanvang van de survivalrun. Neem kort voor de start nog wat vloeibare koolhydraten in.
Tijdens de wedstrijd is het raadzaam zo veel mogelijk te drinken, bijvoorbeeld een sportdrank. Daarnaast vloeibare voeding, maar alleen als een deelnemer hieraan gewend is. Experimenteer tijdens de run niet met andere voedingsdranken. De kans op maag- en darmproblemen is dan aanwezig.

Schoenen of tight vergeten?
Survival Materialen is op het start/finish-terrein aanwezig  met een grote collectie survivalschoenen, tights en al je benodigde kleding.

Verloren voorwerpen
Sporters die op de dag van de Harreveldse Survivalrun spullen zijn kwijtgeraakt, kunnen mailen naar ssh@harreveld.nl. We kijken dan of we het hebben gevonden en wat we voor je kunnen doen!