De run in tijden van het Coronavirus

Beste Survivalliefhebber,

Op het moment dat we dit schrijven, zitten we alweer volop in de voorbereiding van de 24e editie van de Survivalrun Harreveld. Na de voorgaande succesvol verlopen edities, hadden we aankomende 21 juni weer de eer om onze run te te mogen organiseren.

Omdat er al het hele jaar diverse idee├źn in de hoofden van bouwers zaten, zijn we vanaf januari albegonnen om alles op papier te krijgen. Dit alles om het parcours zo perfect mogelijk te ontwerpen en daarna dan natuurlijk ook te realiseren. Dit is naar onze mening ook 100% gelukt. Maar, helaas zijn er op dit moment andere zaken belangrijker dan Survival.

Survivalrun Harreveld 2020 geannuleerd

Als organisatie van Survivalrun Harreveld hebben wij uiteraard alle berichtgeving rondom het Coronavirus en de getroffen maatregelen goed in de gaten gehouden. Op 23 maart 2020 zijn door de overheid nieuwe en strengere maatregelen afgekondigd rondom de aanpak van het Coronavirus. Gezondheid en veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij onze Survivalrun staan altijd voorop.
Daarom zijn wij als bestuur tot de gezamenlijke beslissing gekomen dat de Survivalrun Harreveld 21 juni 2020 niet door kan gaan.

Omdat wij dit besluit vroegtijdig hebben kunnen nemen, zijn wij in staat om de kosten voor ons als organisatie zelfstandig draagbaar te houden. Mede om deze reden zullen alle deelnemers, die zich al vroegtijdig hadden ingeschreven, een restitutie krijgen van hun inschrijfgelden. Deze zal in de aankomende weken terug worden gestort op jullie rekening.
Let daarbij even op dat er een mail komt ter bevestiging (inschrijfbericht) hier kunnen wij niets aan doen, maar hierdoor weet je wel dat het is teruggestort.

Als laatste willen we iedereen ontzettend bedanken voor de al getoonde inzet en de hartverwarmende reacties van de diverse partijen wie ook in deze moeilijke tijden voor ons klaar wilden staan!

Namens de organisatie van Survivalrun Harreveld wensen wij iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en bovenal een goede gezondheid.

 En, we zien jullie natuurlijk heel graag volgend jaar op zondag 20 juni bij de Survivalrun Harreveld van 2021!