Open trainingen jeugd 2021

by Stijn Elferink
in Nieuws
Hits: 348

‘Surivalbos Harreveld opent tweede paasdag haar deuren voor nieuwe talenten!’

Houd je ervan om te rennen, klimmen en klauteren? Houd je van uitdagingen en ben je tussen de 8 en 17 jaar? Doe dan mee met een survivaltraining in het survivalbos in Harreveld op 5 april! 

Survival is een veelzijdige buitensport waarbij hardlopen met hindernissen wordt gecombineerd, zodat het hele lichaam in beweging is. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen van belang zijn. 

De jeugd van SSH (Stichting Survival Harreveld) traint op de zondagmorgen. Er zijn drie verschillende groepen, ingedeeld op basis van de techniek, conditie en de getoonde inzet van het jeugdlid. De trainingen bestaan uit: klimmen in touwen, hangen in netten, hardlopen, kanoën, tokkelen en nog veel meer! Uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers.  

Ben je 8 jaar of ouder en spreekt dit je aan? Dan kan je tweede paasdag, maandag 5 april, van 9.30 tot 10.30 gratis meedoen met een survivaltraining in het bosje van SSH. Een mailtje naar stsurvivalharreveld@gmail.com is voldoende voor opgave. 

Vergeet niet om een aansluitende, lange broek en sokken tot over je enkels aan te trekken, je bent er namelijk niet om te kijken: je doet direct mee! 

Kun je niet op tweede paasdag? Niet getreurd! Zondag 2 mei en zondag 6 juni zijn er weer open trainingen. 

0692FF56 02D8 4045 91FA E41A10D63B54

 

Leave your comments

Comments

  • No comments found