Nieuws & Media

rabobank

Rabobank Clubsupport :

Stem op survival Harreveld de run

én stichting survival Harreveld trainingsgroep!

De Rabobank organiseert ook dit jaar de sponsoractie Hart voor de Achterhoek. Alle personen vanaf 12 jaar die op 1 augustus 2020 lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek én lid zijn geworden van de sponsoractie, mogen hun stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Na sluiting worden alle stemmen geteld en dan wordt het bedrag bepaald wat uitgekeerd wordt aan de verenigingen / stichtingen. Stem jij op ons? Dat zouden wij enorm waarderen.

Wat moet ik doen?

Als je klant bent bij de Rabobank, ben je nog niet automatisch lid van de sponsoractie. Daarvoor moet je je eerst met je random reader aanmelden via deze link: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek/lidmaatschap/. Daarna kun je je stem(men) uitbrengen.

Stemmen kan van 5 oktober tot 25 oktober!

Laat je stem horen, voor survival Harreveld de run én stichting survival Harreveld trainingsgroep, zodat we als wedstrijdorganisatie een mooi bedrag in ontvangst kunnen nemen om nog velen jaren de run te organiseren!

Alvast enorm bedankt voor jullie inzet en samen maken we er wat moois van!

Met sportieve groet het bestuur van Survival Harreveld de Run

Marga Toebes, Marlot Wopereis, Mark Eekelder, Werner Kolkman, Tiemen Harbers, Michel Fiselier, Marijn Domhof en Patrick Heuvelman

__________________________________

Fotoimpressie Survivalrun Harreveld 2018

Survivalrun Harreveld 2018

Fotoimpressie Survivalrun Harreveld 2017

Survivalrun Harreveld 2017

Fotoimpressie Survivalrun Harreveld 2016

27768494956 64eeebbdda c

Fotoimpressie Survivalrun Harreveld 2015

19059362531 2f7637ae7a c