Lid worden

Hallo Nieuw lid,

Wil je graag lid worden vul dan nu het inschrijfformulier in, welke je hieronder kunt vinden. Op de eerste zondag van de maand september en april zijn startzondagen bij SSH. Op zondag 5 september 2021 of zondag 3 april 2022 ben je welkom om te starten met survivaltraining.je mag 3x gratis meetrainen. Hiervoor dien je je wel op te geven via de mail. De minimale leeftijd om lid te worden is 8 jaar. Klik op de link om naar het inschrijfformulier te gaan.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSer-rTwu_amBQrqBOoDwMc4lI2pJnrvXfDVeHZvRNSViQWoxg/viewform

Op het inschrijfformulier machtig je de stichting survival Harreveld. De contributie wordt dan automatisch geïncasseerd.

De contributie voor de jeugd (t/m 17 jaar) bedraagt:    € 60,- per jaar

Het lidmaatschap loopt van 1 december tot 30 november het volgende jaar. Afmelden van het lidmaatschap dient dus voor 30 november te gebeuren.

Trainen in het bos ook onder begeleiding van onze trainers is atlijd voor eigen risico. Mocht je wedstrijden willen lopen dan is het noodzakelijk je in te schrijven bij de SBN (survivalrun bond Nederland)

Het inschrijven bij de S.B.N. gaat via hun website, klik hier. Je krijgt dan meteen een lidnummer toegekend een bevestiging e-mail word per omgaande verstuurd.

De kosten voor de S.B.N. zijn €20 per jaar. Voor dit bedrag krijg je ook het blad Survivalrun, deze verschijnt een aantal keren per jaar. Hierin staat de wedstrijd kalender en nog vele interessante dingen meer.

De trainingstijden van de jeugd zijn zondagochtend van 9.30 tot 12.30. De trainingen zijn verdeeld afhankelijk van leeftijd en niveau

Ook krijg je van de vereniging een mooi rood t-shirt met je naam er op. Deze mag je houden en het is handig dat je het t-shirt aantrekt tijdens de training zodat de trainer snel weet wat je naam is.

In de periode van november tot april hebben wij als vereniging besloten geen nieuwe jeugdleden aan te nemen. Dit in verband met de weersomstandigheden en vooral de koudere temperaturen. Dit komt vooral bij het aanleren van de juiste technieken het plezier ten goede.