Lid worden

Hallo Nieuw lid,

Als het goed is heb je een paar keer getraind in het bos en je wilt nu lid worden van trainingsgroepen survival Harreveld. Vul dan nu het inschrijfformulier in, welke je hieronder kunt vinden. De minimale leeftijd om lid te worden is 8 jaar. Dit inschrijfformulier graag getekend inscannen (foto maken) en e-mailen naar:

stsurvivalharreveld@gmail.com

Op het inschrijfformulier machtig je de stichting survival Harreveld. De contributie wordt dan automatisch geïncasseerd.

De contributie voor de jeugd (t/m 17 jaar) bedraagt:    € 60,- per jaar

Klik hier voor het inschrijfformulier jeugdleden. Graag uitprinten, invullen, scannen en opsturen.

Trainen in het bos ook onder begeleiding van onze trainers is atlijd voor eigen risico. Mocht je wedstrijden willen lopen dan is het noodzakelijk je in te schrijven bij de SBN (survivalrun bond Nederland)

Het inschrijven bij de S.B.N. gaat via hun website, klik hier. Je krijgt dan meteen een lidnummer toegekend een bevestiging e-mail word per omgaande verstuurd.

De kosten voor de S.B.N. zijn €20 per jaar. Voor dit bedrag krijg je ook het blad Survivalrun, deze verschijnt een aantal keren per jaar. Hierin staat de wedstrijd kalender en nog vele interessante dingen meer.

Ook krijg je van de vereniging een mooi rood t-shirt met je naam er op. Deze mag je houden en het is handig dat je het t-shirt aantrekt tijdens de training zodat de trainer snel weet wat je naam is.

In de periode van november tot april hebben wij als vereniging besloten geen nieuwe jeugdleden aan te nemen. Dit in verband met de weersomstandigheden en vooral de koudere temperaturen. Dit komt vooral bij het aanleren van de juiste technieken het plezier ten goede. In verband met het gemak voor de trainers kan er alleen op de eerste zondag van de maand gestart worden.