Reglement trainingsgroepen survival Harreveld

 

 1. Toegang tot het trainingsbos is alleen toegestaan voor leden van de trainingsgroep survival Harreveld, die ook lid zijn van survivalbond Nederland en binnen de (vrije) trainingstijden, zie punt 10.
 2. Voor derden/niet leden, is toegang tot het bos verboden.
 3. recreëren is niet toegestaan.
 4. Het is aan te raden een mobiele telefoon mee te nemen, voor het geval er iets gebeurt.
 5. Jeugdleden hebben alleen toegang binnen de vaste trainingstijden, onder begeleiding van ouders/voogd/trainers.
 6. ‘Vrij’ trainen door kinderen tot en met 14 jaar is niet toegestaan zonder begeleiding.
 7. Toegang voor niet-leden alleen op afspraak of binnen de vaste trainingstijden in overleg met de trainer(s).
 8. Het trainen in de survivalhindernissen is altijd voor eigen risico, trainingsgroep survival Harreveld is niet verantwoordelijk voor ongevallen of letsel die hierdoor ontstaan.
 9. Tijdens trainingstijden is het niet toegestaan om individueel te trainen in het bos, 
 10. Trainingstijden volwassenen zijn zaterdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur voor de wedstrijdgroep en 16.00 uur t/m 17.30 uur voor de recreanten. De trainingstijden van de jeugd zijn zondagmorgen van 9.30uur t/m tot 12.30uur en donderdagavond van 18.45 tot 19.45 voor de wedstrijd jeugd. Gelieve niet vrij trainen tijdens groepstrainingen.
 11. Het is mogelijk om 3 keer gratis mee te trainen, Meld je hiervoor bij de aanwezige trainer. Hierna dient u lid te worden van de trainingsgroep survival Harreveld en de survivalbond Nederland.
 12. Ouders dienen bij de start van de training het bos te verlaten. Het is mogelijk om als ouder te komen kijken tijdens de speciale hiervoor bedoelde ouder/kind trainingen.
 13. Kinderen t/m 14 jaar mogen niet over de hindernissen afgezet met tape. Deze zijn hoger als 2,5 meter.
 14. Bij weercode rood word er geen training gegeven. Bij weercode oranje besluit de eerste trainer of de training doorgang kan vinden. Dit zal gecommuniceerd worden in de Whatsapp groepen.
 • Auto’s moeten rechts van de weg geparkeerd worden, en de fietsen ook rechts tegen de houten balken. Het is niet toegestaan dat auto’s geparkeerd worden aan de kant van de Fam. Knufing dus ook niet voor zijn paardenstal. Tevens is het ten strengste verboden met de auto de wei te betreden
 • Alleen via de trap kun je het bos betreden, het is niet toegestaan om via een andere wijze het bos te betreden.
 • Het is niet toegestaan de wijngaard te betreden of de wei met dieren.
 • Bij schade aan de hindernissen dit melden aan de trainingsgroep survival Harreveld.
 • Als er in of bij de beek getraind wordt dan altijd via Op ’t Hulshof en Parallelweg er naar toe. Dus niet binnendoor gaan, om te voorkomen dat wild wordt verdreven. 
 • Denk er altijd aan dat we te gast zijn in het bos en dat we er ook willen blijven. Blijf tijdens de trainingen op de gemaakte paden.